Canwin - אפשר לנצח
עוגת שוקולד גבינה

עוגת שוקולד-‘גבינה’ טבעונית

אומרים שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. במקרה הבא דווקא אפשר. העוגה הבאה טעימה בטירוף וגם עשויה מרכיבים בריאים שיאפשרו לכם לשים את רגשות האשם בצד ולהתרכז במרקם המדהים ובניחוח הנפלא. קדימה, הפשילו שרוולים וצאו לדרך.

רכיבים:

רכיבים לתחתית העוגה:

  • ⅔ כוס אגוזי לוז
  • ⅔ כוס שקדים
  • ½1 כפות שמן קוקוס
  • ½ כפית קינמון
  • 60 גרם תמרים מגולענים

רכיבים לשכבת השוקולד:

  • ¾1 כוסות אגוזי קשיו לא קלויים
  • קישוא קלוף
  • ¼ כוס שמן קוקוס
  • כפית סוכר וניל
  • ¼ כוס אבקת קקאו
  • ¼ כפית מלח הימלאיה
  • ¼ כוס סירופ מייפל טהור

הוראות הכנה:

תחתית העוגה:

  1. הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון, הפעילו אותו על מהירות גבוהה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  2. צקו את התערובת לתוך תבנית עגולה (מומלץ קוטר 20 ס”מ) והכניסו אותה למקרר למשך שעתיים.

שכבת השוקולד:

  1. הכניסו את אגוזי הקשיו לתוך מיכל מים, השרו אותם שעתיים ולבסוף הוציאו את כל הנוזלים.
  2. חתכו את הקישוא לחצי, הכניסו אותו למעבד מזון יחד עם אגוזי הקשיו וערבלו עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  3. הוסיפו למעבד המזון את שאר הרכיבים והמשיכו לערבל עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  4. לאחר שתחתית העוגה שהתה במקרר שתיים, הוציאו את התבנית וצקו מעל השכבה התחתונה את השוקולד שהכנתם. לאחר מכן הכניסו למקפיא למשך חצי שעה.

בתיאבון!

 

עקבו אחרינו

עקבו אחרינו בפייסבוק או ביו טיוב ותזכו להיות ראשונים לדעת על כל הכתבות והפעיליות החדשות מאת אפשר לנצח