Canwin - אפשר לנצח
table-1718523_960_720

מרק דלורית וגזר

מכירים את זה שממש בא לכם לנשנש, אבל נשנוש כזה שירגיע את הבטן ולא יעורר אותה מחדש? אז מרק דלורית וגזר! ההכנה יחסית מהירה למרק, והטעם – מדהים! יאללה, לכו להתחמם 😉

רכיבים:

  • כוס גזר חתוך גס
  • ½ דלורית מרוקנת מזרעים, קלופה וקצוצה גס
  • כוס חלב שקדים
  • 2 כוסות ציר ירקות
  • כפית ג’ינג’ר טחון
  • ½ כפית טרגון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. הניחו סיר גדול על אש גבוהה, הכניסו את הגזר, הדלורית ואת ציר הירקות, שימו מכסה והביאו את הסיר לרתיחה.
  2. לאחר מכן, הנמיכו את האש ללהבה נמוכה-בינונית והמשיכו לבשל כשהסיר מכוסה חלקית במשך 20 דקות או עד שהגזר והדלורית יתרככו.
  3. צקו את תכולת הסיר לבלנדר, הוסיפו את חלב השקדים, הג’ינג’ר, הטרגון, המלח והפלפל וערבלו במהירות נמוכה במשך מספר שניות. לאחר מכן, המשיכו לערבל על מהירות בינונית-גבוהה במשך 30 שניות.
  4. החזירו את תכולת הבלנדר לסיר שנמצא על אש בינונית-גבוהה, הביאו את הסיר לרתיחה וכבו את האש.
  5. המרק מוכן להגשה! בתיאבון :)

 

עקבו אחרינו

עקבו אחרינו בפייסבוק או ביו טיוב ותזכו להיות ראשונים לדעת על כל הכתבות והפעיליות החדשות מאת אפשר לנצח