Canwin - אפשר לנצח
בטטה

הכינו נשנוש טעים ובריא

נשנוש של חטיף טעים מתקשר אצלנו באופן מידי למאכלים פחות בריאים, אבל אפשר לנשנש ועדיין לשמור על הבריאות. נסו את המתכון הבא לצ’יפס בטטה, פשוט להכנה ולא מותיר רגשות אשמה. בקיצור, התכוננו להתאהב.

רכיבים:

  • 2 בטטות גדולות קלופות
  • ½ כפית כמון טחון
  • ¼ כפית אבקת צ’ילי
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כפית סוכר
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה:

  1. חממו את התנור מראש על 180 מעלות.
  2. חתכו את הבטטות לפרוסות דקות.
  3. הניחו 2 ניירות אפייה על 2 תבניות אפייה, התיזו שמן והניחו את פרוסות הבטטות במרחק של ס”מ 1 אחת מהשנייה. לאחר מכן, רססו מעט שמן על הבטטות.
  4. הכניסו את התבניות לתנור ואפו במשך 7 דקות, לאחר מכן הפכו את הבטטות על צדן השני, והחזירו את התבניות לתנור למשך 10 דקות.
  5. בזמן שהבטטות נאפות, הכניסו לקערה קטנה כמון, אבקת צ’ילי, מלח וסוכר וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. עם הוצאת הבטטות מהתנור, צקו את תערובת הצ’ילי שהכנתם על הבטטות באופן שווה.

בתיאבון!

יש לכם מתכונים מנצחים נוספים? שתפו אותנו בתגובות.

*יש להתייעץ עם רופא/ה המשפחה לפני שינוי בהרגלי התזונה.

הוסף תגובה

עקבו אחרינו

עקבו אחרינו בפייסבוק או ביו טיוב ותזכו להיות ראשונים לדעת על כל הכתבות והפעיליות החדשות מאת אפשר לנצח